Aktuellt

Den 30 september kom Michaels album Hjärtats Sommar ut på Spotify och andra digitala plattformar. Välj den som du helst använder här ovanför, eller (bredvid på dataskärmen)! Skulle det vara så att du inte hittar din favoritplattform får du gärna höra av dig till mig så kan jag försöka få ut den där också. Skicka ett mail!

Hösten bjuder även på många fina framträdanden, bland annat Händels magnifika oratorium Israel in Egypt och Brittens intima Winter Words i oktober, Mozart Requiem och Bachkantaterna 36 och 140 i November, samt Händels Messias och många fina julkonserter i december. Eric Ericsons Kammarkör åker bland annat till Belgien med ett fint program ”Östersjöar”, som också framförs på Konserthuset.

För mer detaljer se kalendern:

Michael Axelsson – lyrisk tenor

Michael Axelsson kommer från Värmdö i Stockholms skärgård och är utbildad vid Operahögskolan och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han sjunger operaroller som Tamino i Trollflöjten och Ernesto i Don Pasquale och i oratorier som Mozarts Requiem, Händels Messias och Brittens Saint Nicolas, liksom som Evangelist i Bachs Matteuspassion, Johannespassion och Juloratorium. Något som också ligger honom varmt om hjärtat är den svenska romanstraditionen.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få reda på kommande konserter och projekt, intressant bakgrundsinformation och specialerbjudanden:

© Copyright - Michael Axelsson - Tenor